Blogger Backgrounds
There was an error in this gadget

Thursday, 22 December 2011

PLKN in memories..

assalamualaikum..hye there!!

haaa...act,dh lma aq nak cita kat hmpa smua psai tjok entry aq minggu ni...hmpa taw dak tjok entry aq kali ni psai pa??cpa taw angkat   kaki ltak dpn screen laptop or kmpter hmpa,cpat!!..hahaha...k2,dah..aq dok mrapu pa lma2 nih...

nii haa..entry mnggu ni psai aq nye pnglman mnjdi peserta PLKN...kaw ada???xde kan..kan..kan..

PLKN UUM SINTOK KUMPULAN 2 SIRI 8 2011
 
k,waktu first2 aq cek tnet yg aq dpat msok plkn,,haishh...mcm2 prasaan da dlm pala otak aq ni..mula2 rsa cm tkot coz owng ckap klaw tmpat plkn ni sah2 la dok dlm hutan!!,huh..sentap aq!!..pastu mai rsa cam best plak sbb dy,kta akn dpat rmai kwan..mai dri mcm2 tmpat...pastu da la rsa laen g..bak kta owng tua dolu2 perasaan bercampur-baur..teror x bm aq??hekhek...last kali abah aq ckap :

abah  :yg hg dok tkot sngt psai pa?bkn nya hg sorng ja yg nak p..gp0wn kat cna dpat rmai kawan,dpat  pnglaman bru n mcm2 lgi...maw xmaw hg kna p jgak..ka hg nak meringkuk dlm pnjara??

ashiro :hurrmmm..ha la,ha la. owng nk p la..(nada sedih)




~mmg la,first2 smpi cna,trun jer bas ingt nak p la dorm rehat2,ssun baju dlm loker,brknlan ngn mmber bru bagai..tgk2 dh kna pnggl ngn KETUA JURULATIH...adoyaii....ya allah..hnya tuhan je tau prasaan aq tyme tu..rsa cm nak nangis je...taw KJ tu pnggl wat pe..ingt kn dy pnggl nk bwat sesi orentasi ke haper,last2 kna trun pdang kawad!! haa...amekaw!!..dy bwat announcemnt cmni > pehatian kpd smua wira dn wirawati yg bru sja smpi sila trun ke pdang kwad bersebelahan kwsan asrma anda dgn kadar yg segera!!! (nada tegas nk mamp0s!) 

dh tu,terhegeh-hegeh la kami yg bwu smpi..pastu xdk msa dh nk lenggang kangkung..dh la pnat angkat beg p ltak dlm dorm xabih g,aq bwak beg p cna klah owng nk p mekah oo..dy soh p kwad plak....addooii... :x..

tu cta 4 first day la..pastu dh sronok nak mamp0s thap gban dh..!! sumpah aq xtpu,
tpi tu la..plkn mmg bynk bgi aq pnglamn..pastu kenangn terindah tyme kat cna..ni aq nk bgi hmpa tgk la bukti yg mengatakan aq p plkn..kang korang kta aq dok syok sndri sorng2 plak dgn merapu bagai kat ats tuh..


k2...saspen ckit...



diumumkan ketibaan.....




jeng...jeng...jeng...


tyme ni smua muka innocent ja ...smua xtunjuk belang lgi..amek gmba p0wn cover2....hekhek2,
       






haa..kan aq dh ckap..tyme ni smua kluaq dgn tdk sngja nyee...posing bpak bagai :D





bnyak lagi...









ni tyme riadah ptg2,











kat atas ni aq cmpur2 je gmba..






k,yg akn mnyusul kat bwah ni tyme bwat aktvti  luar









tgkk tuu..muka dh mcm mntak pnampaq p0wn depa dok snap g..capet banget dorhh,bwu kluaq hutan..",)










hah??ada bran ke bwat cmtu???xde kan..kan..kan..










kat ats ni,tyme bwat aktvt khidmat komuniti..msok mna2 kmpong pastu tlg owng kmpong tu brsih kn kmpong tuu..tlong laa sngttt....  



k2..ada lagii...









mlam BBQ













mlm GEMA PATRIOTISME


















gmba xdk motif..hehehe...




pastu ni mlm last kat cna la...sdeh siot!!














aq xsdaq p0wn bla 2 ekoq malaun tu da kat blkang..hurmm..












yg ni p0wn aq nk tunjuk gak....






ni arr bendera group aq..ALPHA..bersyukur gler sbb dtmpat kn dlm group ni,smua bdak2 group ni baek2 angt..hehehe..



pnjng btol entry aq arini...haa,cmtu la cita aq psal plkn ni...mmg best la,rsa cm nk p lgi skali bleh??,hehe..

k,thats all 4 today  :)



1 comment: